Værkerne er til salg

For kunstnerne og kunsthåndværkerne drejer det sig om at blive synlige, så du får lyst til at købe nogle af deres værker.

De vil gerne fortælle dig historien bag værkerne. Dermed giver de dig en lille bid af sig selv, når du køber deres kunst eller kunsthåndværk.

Kunstrunden Sydvestjylland giver dig chancen for at komme helt tæt på. Her kan du møde et rigtigt stort udvalg af seriøse kunstnere og kunsthåndværkere.

Men der er absolut ingen købetvang. Du er også velkommen til bare at snuse til miljøet.

Tekstil


Anne Mette Nilausen, tekstil

Anne Merete Nilausen
Langhedevej 6, Tinghøj,
6800 Varde
​www.galleritinghoj.dk

Det er billede fremstilling og artquilts, der optager mig mest. Jeg bliver inspireret af naturen og farverne omkring mig. Kunst og arkitektur er store inspirationskilder.

Mona Lise Martinussen, tekstil

Mona Lise Martinussen
Koldingvej 29
6760 Ribe
www.ribevaev.dk

Billedvævning er et tidskrævende, men meget dejligt gammelt håndværk at beskæftige sig med. Jeg  har vævet frie billedtæpper, tæpper med forud bestemt tema og kortæpper til adskillige kirker. 

 

Aase-Lene Lysgaard Madsen, tekstil

Aase-Lene Lysgaard Madsen
Storegade 6
6280 Højer
www.bymadsen.dk

Galleri og arbejdende værksted - Med forskellige teknikker inden for den tekstile verden  fremstilles der unika beklædning – gerne med inspiration fra Vadehavet. 

Thea Conradsen, tekstil

Thea Conradsen
Emmerlevvej 32
6280 Højer
https://theaconradsen.wixsite.com/portfolie  

Kom indenfor på mit værksted hvor jeg skaber unikke tekstile billedvævninger. Garnet får liv når jeg med mine hænder og en gaffel får billederne til at vokse frem.