Værkerne er til salg

For kunstnerne og kunsthåndværkerne drejer det sig om at blive synlige, så du får lyst til at købe nogle af deres værker.

De vil gerne fortælle dig historien bag værkerne. Dermed giver de dig en lille bid af sig selv, når du køber deres kunst eller kunsthåndværk.

Kunstrunden Sydvestjylland giver dig chancen for at komme helt tæt på. Her kan du møde et rigtigt stort udvalg af seriøse kunstnere og kunsthåndværkere.

Men der er absolut ingen købetvang. Du er også velkommen til bare at snuse til miljøet.

Maleri


Astrid Hygum, maleri

Galleri Skippergården 
Humlegårdsvej 3, Bjerregård
6960 Hvide Sande
www.astridhygom.dk

Astrid Hygom udstiller maleri og grafik af natur, hav samt Vadehavet og Esbjerg Havn. Forskellige gæsteudstillere viser med hver sine udtryk i foto, tegning og akvarel den samme motivverden.

 

Karen Hestbech

Karen Hestbech                   
Tane Hedevej 42
6857 Blåvand

www.karensgalleri.dk

Blåvand maleren finder inspiration i og omkring Blåvand. Karen Hestbech maler både naturalistisk og abstrakt. Dyr, mennesker, portrætter og natur. Skaber derudover "skrot art" af genbrugsmaterialer.

Lause Søgaard, maleri

h. LAUSE søgaard
Kirkebyvej 3 B
6852 Billum.

lauseart.blokspot.com

Maleri, skulptur, relief, kunsthåndværk, mixed media mm. Værker i en god experimenterende blanding af expressionisme, symbolisme, oprindelig kunst, ud fra mottoet: alt er tilladt.

Helle Brodersen, maleri

Helle Brodersen
Vesterkærvej 10
6830 Nørre Nebel

www.galleri-brodersen.dk

Jeg finder inspiration i den skønne natur på Vestkysten, men også i stemninger og ralationer. Kom og oplev mine malerier og keramik. På samme adresse finder du også Ravhuset. 
 
Susanne Gemmer, maleri

Susanne Gemmer
Biltoftvej 1,Næsbjerg
6800 Varde

www.gemmer.dk
Abstrakt kunst, undertiden med genkendelige figurer, med særlig energi og intensitet. Min kunst udtrykker følelser og stemninger, kunst skal mærkes! Kig forbi og se, om min kunst også taler til dig.

Maren Storm, maleri

Galleri Øse v/ Maren Storm 
Sønderskovvej 129
6800 Varde
Maren maler abstrakte billeder og portrætter med inspiration fra naturen eller mennesker omkring hende. Hun lader værket forme sig efter stemninger, følelser og tanker.
Edith Baun, maleri

Edith Baun
Hyldehaven 43
6800 Varde

www.edithbaun.dk
Inspirationen finder jeg i naturen og alt omkring mig der inspirerer. Jeg maler både figurativt og mere ekspressionistisk. Jeg har været på flere malerejser. Jeg laver også en del i drivtømmer og dekorer vaser og krukker.

Kirsten Simested, maleri

Kirsten Simested
Kunstlab, Vestervold 11
6800 Varde

www.facebook.com/Gallerikisi/
Jeg blev pensionist for 1,5 år siden og har nu tid til at lege med forskellig kunst, og tage kurser og højskoleophold, men akrylmaling er stadig favorit, da jeg er meget optaget af farver og former.

 

Mona Hansen, maleri

Mona Nygård Hansen
Juulsvej 12
6800 Varde

www.facebook.com/MNHkunst/
Udover mine malerier vil I også kunne opleve mine skulpturer/kugler. De er kreeret i ståltråd og papir. 
Jeg håber vi ses. 

Nælde Myntesen, maleri

Nælde F.B. Myntesen
Storegade 56b, 1.tv.
6800 Varde

Facebook: Nælde F B Myntesen
Det må gerne være lidt finurligt og skævt. Det at være kreativ er et meditativt og intuitivt frirum for mig, uden regler. Det vigtigste er, at det jeg har på hjertet kommer til udtryk gennem mine malerier, fotografi og collager.

 
Linda Sejersen Thomsen, maleri

Linda Sejersen Thomsen
Anildhedevej 3, Nordenskov
6800 Varde

www.linda-sejersen.dk
Jeg er uddannet Grafisk Designer. Dette udsnit er hentet fra serien: Vandskaber. Se også de andre serier på min hjemmeside. Jeg er kreativ hver dag, og jeg elsker det. Velkommen til mit univers.

 
Lars Bollerslev, maleri

Lars Bollerslev
Østerfenner 7
Øster Vedsted, 6760 Ribe

www.larsbollerslev.dk

Med sine marskmotiver indfanges det poetiske drama og vadehavets foranderlighed. Billederne er på én gang vibrerende og monumentale. Farverne gløder og ulmer eller fortætte i sortgrå nordisk melankoli.

 

Leif Fogh Jakobsen, maleri

Leif Fogh Jakobsen
Vesterbyvej 20, Vilslev
6771 Gredstedbro

Facebook.com/leiffogh.jakobsen
Maleri, grafik skulptur, installation, trykker selv grafik og støber selv bronze.Udstillinger i Danmark, Tyskland, Spanien, Frankrig, England og Irland. Har en del skulpturer stående i det offentlige rum, især i Esbjerg kommune.

Jan Nørholm Nielsen

Jan Nørholm Nielsen
Kirkegade 4
6740 Bramming www.nemmehjemmesider.dk/side/jann/
Autodidakt kunstner. der maler naturalistisk og parafraser. Nogle af motiverne er fra lokalområdet. Alle malerierne er malet med Olie på lærred. 

Ole Braagaard, maleri

Ole Braagaard
Hovedvej A1, nr. 1
6740 Bramming

www. Braagaard.eu
Historierne jeg formidler i mine værker, er fyldt med humor, varme, farverige figurer og detaljer. Mine billeder har kant og kontrast ”Hate it or love it” - Jo mere man kigger desto mere ser man.

Tina Kolding, maleri

Tina Kolding
Vester Land 85, Sønderho
6720 Fanø

www.tinakolding.dk
Kunstneren lader sig henføre i momentet og fortaber sig i naturens alt og intet, hvilket kommer til udtryk i de stemningsmættede og fortættede landskabsbilleder. Tina slipper grebet, og lader tiden stå stille

Julie Celina, maleri

Julie Celina
Spelmanns Toft 13b
6720 Fanø

www.juliecelina.com
Jeg maler oliemalerier for at udtrykke min kærlighed til menneskeheden og naturen gennem min kunst. Jeg arbejder til dagligt i min atelier på den dejlige lille ø, Fanø.

Lotte Lambæk, maleri

Lotte Lambæk
Landevejen 62
6720 Fanø
www.lottelambaek.dk

Farverig og fabulerende med et væld af detaljer. Hovedvægten er lagt på malerier og tegninger, men der vises også mosaik og skulpturer i det  stemningsfulde galleri på Fanø. Gå også på opdagelse i Lottes mange kunstplakater.

 

Jytte Jespersen, maleri

Jytte Jespersen
Skovvænget 2
6710 Esbjerg V
www.jyttejespersen.dk
Malerierne genspejler fascinationen af livet omkring Vadehavet.
Naturens kraft, den daglige færden + mødet med dets ”beboere” giver inspirationen til naturabstraktioner tilsat et strejf af humor.

Gitte Simonsen, maleri

Gitte Simonsen 
Myrtueparken 41
6710 Esbjerg V.
www.gallerisimonsen.dk
Jeg arbejder i abstrakte ekspressive malerier, lidt figurativt, mixed medie og til tider sjove finurlige billeder i mange skønne farver.

 
Connie Borgen, maleri

Connie Borgen
Sædding Strandvej 261
6710 Esbjerg V

www.connieborgen.dk
Connie Borgens værker afspejler naturen og lyset over Vadehavet. Der er en klar nordisk farvetone til stede i hendes værker. Olie på lærred.
Atelier på Sædding Strandvej 261

 

 

Rene Iversen, maleri

René Iversen
Vestergade 40
6705 Esbjerg Ø

www.reneiversen.dk
For mig er kunst variationer af virkeligheden.Tankerne og kreativiteten får frit løb, mens jeg maler. Kunstværkerne har en god portion humor, men der er også alvorlige tanker bag.

Alf Pedersen, maleri

Alf Pedersen
Vesterhavsgade 123
6700 Esbjerg

​www.alfp.dk
Mine værker spænder bredt fra abstrakt til street-art. Farverne er ofte meget stærke og vilde, hvilket er blevet et kendetegn for mine værker. Mit atelier er et fantastisk gammelt fiskerhus på Esbjerg havn.

Else Marie Poulsen, maleri

Else-Marie Poulsen
Torvegade 79
6700 Esbjerg

www.bi-bi.dk
Akvarel – Olie –Akryl
​At male er for mig en leg med farver og former, der giver mulighed for at undersøge og formidle sanseindtryk og oplevelser. Mit yndlingsmotiv er uberørt natur i sære belysninger.

Trine Theut, maleri

Trine Theut
Vester Vedsted Byvej 32
Vester Vedsted, 6760 Ribe

www.galleritheut.dk

Tegning med pen og tusch. Akrylmaleri.

Mine foretrukne motiver er fugle og mennesker. 

Daisy Dahl

Daisy Dahl
Nissumsgade 18
6780 Skærbæk

www.daisydahl.dk

Motiver af figurative huse, bygningsværker & lokale vartegn. Alle malerier er unikke kunstværker, der med hver deres forskellige udtryk bærer på historier. Fælles for alle kunstværker er at fange en følelse, en stemning og en tidslomme.

Karen Margrethe Sørensen, maleri

Karen Margrethe Sørensen
Københoved Skovvej 5
6630 Rødding

http://cargocollective.com/karenmargrethe
Farverige abstrakte malerier, der handler om at være i nuet. Samt kunstneriske film. Uddannet Billedkunstner på Kunstakademiet i Trondheim. Master i Iværksætteri og Innovation, Lunds Universitet.

Ghita Svendsen

Ghita Beck Svensen
Strandvej 2
6280 Højer
www.ghitas.dk

Maleri, grafik og keramik. Atelier og galleri i gammel marskgård i Højer. Kunsten er i høj grad inspireret af landskabet, dyrene, tankerne og den høje himmel – også selvom udgangspunktet er moderne kunst.