Værkerne er til salg

For kunstnerne og kunsthåndværkerne drejer det sig om at blive synlige, så du får lyst til at købe nogle af deres værker.

De vil gerne fortælle dig historien bag værkerne. Dermed giver de dig en lille bid af sig selv, når du køber deres kunst eller kunsthåndværk.

Kunstrunden Sydvestjylland giver dig chancen for at komme helt tæt på. Her kan du møde et rigtigt stort udvalg af seriøse kunstnere og kunsthåndværkere.

Men der er absolut ingen købetvang. Du er også velkommen til bare at snuse til miljøet.

Maleri


Astrid Hygum, maleri

Galleri Skippergården 
Humlegårdsvej 3, Bjerregård
6960 Hvide Sande
www.astridhygom.dk

Astrid Hygom udstiller maleri og grafik af natur, hav samt Vadehavet og Esbjerg Havn. Forskellige gæsteudstillere viser med hver sine udtryk i foto, tegning og akvarel den samme motivverden.

 

Harald Brynjarsson, maleri m.m.

GALLERI NORNAC
Bejsnapvej 20

6870 Ølgod
gallery-nornac.jimdo.com
Harald P. Brynjarsson
Fantasi, æstetik , underfundighed og humor er ord, der kan sættes på værkern
e.

 

Karen Hestbech

Karen Hestbech                   
Tane Hedevej 42
6857 Blåvand

www.karensgalleri.dk

Blåvand maleren finder inspiration i og omkring Blåvand. Karen Hestbech maler både naturalistisk og abstrakt. Dyr, mennesker, portrætter og natur. Skaber derudover "skrot art" af genbrugsmaterialer.

Bente Jepsen, maleri

Bente Jepsen                   
Strandvejen 89
6854 Henne
www.zoombeeart.dk

Maler mennesker og dyr.

Lause Søgaard, maleri

h. LAUSE søgaard
Kirkebyvej 3 B
6852 Billum.

lauseart.blokspot.com

Maleri, skulptur, relief, kunsthåndværk, mixed media mm. Værker i en god experimenterende blanding af expressionisme, symbolisme, oprindelig kunst, ud fra mottoet: alt er tilladt.

Ann Møller, maleri

Ann Petrea Møller
Skovkrogen 11
6840 Oksbøl

www.annmoller.dk

Maleri og mindre skulpturer.
Inspirationen finder jeg både i mødet med mennesker og i den skønne sydvestjyske natur. Stilen er figurativ - med et fabulerende strejf.
 
Ebbe Paludan, maleri

Ebbe Paludan
Buen 12
6840 Oksbøl

www.ebbepaludan.dk
Hver dag viser lyset os verden. På denne egn er det et stærkt, et dramatisk, omskifteligt og meget smukt lys. Det er en hovedsag på mine malerier fra naturen omkring Oksbøl på alle årstider.

Anny Kjær Pedersen, maleri

Anny Kjær Pedersen
Vesterbækvej 51, Sig
​6800 Varde

www.artbykjaer.dk
Inspiration fra naturen i mit område, ferier i udlandet, Vesterhavet. Stærke farvers sammenspil, bliver til billeder, store og små med abstrakte og landskabsagtige udtryk. Mange lag mange historier.

Susanne Gemmer, maleri

Susanne Gemmer
Biltoftvej 1,Næsbjerg
6800 Varde

www.gemmer.dk
Abstrakt kunst, undertiden med genkendelige figurer, med særlig energi og intensitet. Min kunst udtrykker følelser og stemninger, kunst skal mærkes! Kig forbi og se, om min kunst også taler til dig.

Maren Storm, maleri

Galleri Øse v/ Maren Storm 
Sønderskovvej 129
6800 Varde
Maren maler abstrakte billeder og portrætter med inspiration fra naturen eller mennesker omkring hende. Hun lader værket forme sig efter stemninger, følelser og tanker.
Edith Baun, maleri

Edith Baun
Hyldehaven 43
6800 Varde

www.edithbaun.dk
Inspirationen finder jeg i naturen og alt omkring mig der inspirerer. Jeg maler både figurativt og mere ekspressionistisk. Jeg har været på flere malerejser. Jeg laver også en del i drivtømmer og dekorer vaser og krukker.

Kirsten Simested, maleri

Kirsten Simested
Kunstlab, Vestervold 11
6800 Varde

www.facebook.com/Gallerikisi/
Jeg blev pensionist for 1,5 år siden og har nu tid til at lege med forskellig kunst, og tage kurser og højskoleophold, men akrylmaling er stadig favorit, da jeg er meget optaget af farver og former.

 

Mona Hansen, maleri

Mona Nygård Hansen
Juulsvej 12
6800 Varde

www.facebook.com/MNHkunst/
Mona maler landskaber, ikke som vi ser dem på fotografier, men som vi genkender dem i vores erindring. Der er en råhed og styrke i udtrykket, som er så karakteristisk for malerierne.

Jan Nørholm Nielsen

Jan Nørholm Nielsen
Kirkegade 4
6740 Bramming www.nemmehjemmesider.dk/side/jann/
Autodidakt kunstner. der maler naturalistisk og parafraser. Nogle af motiverne er fra lokalområdet. Alle malerierne er malet med Olie på lærred. 

Tina Kolding, maleri

Tina Kolding
Vester Land 85, Sønderho
6720 Fanø

www.tinakolding.dk
Kunstneren lader sig henføre i momentet og fortaber sig i naturens alt og intet, hvilket kommer til udtryk i de stemningsmættede og fortættede landskabsbilleder. Tina slipper grebet, og lader tiden stå stille

Jytte Jespersen, maleri

Jytte Jespersen
Skovvænget 2
6710 Esbjerg V
www.jyttejespersen.dk
Malerierne genspejler fascinationen af livet omkring Vadehavet.
Naturens kraft, den daglige færden + mødet med dets ”beboere” giver inspirationen til naturabstraktioner tilsat et strejf af humor.

Gitte Simonsen, maleri

Gitte Simonsen 
Myrtueparken 41
6710 Esbjerg V.
www.gallerisimonsen.dk
Jeg arbejder i abstrakte ekspressive malerier, lidt figurativt, mixed medie og til tider sjove finurlige billeder i mange skønne farver.

 
Connie Borgen, maleri

Connie Borgen
Sædding Strandvej 261
6710 Esbjerg V

www.connieborgen.dk
Connie Borgens værker afspejler naturen og lyset over Vadehavet. Der er en klar nordisk farvetone til stede i hendes værker. Olie på lærred.
Atelier på Sædding Strandvej 261

 

 

Jette Dümke
Lyngvej 59, Sædding
6710 Esbjerg V 
www.dymke.dk

Bosat få hundrede meter fra Ho Bugt, med Blåvandshuk og Fanø lige foran øjnene, bliver motiverne spontane og kraftfulde - følelsen af at stå på stranden med et brusende hav og den vide horisont for sine øjne.

Jens Jørgen Jensen, maleri

Jens Jørgen Jensen
Karl Andersens Vej 13, Sædding
6710 Esbjerg V

www.jensjorgenjensen.dk

Mine malerier ses som en eksplosion af farver, og bevæger sig i spændingsfeltet mellem det abstrakte og ekspressive naturalistiske.

Rene Iversen, maleri

René Iversen
Vestergade 40
6705 Esbjerg Ø

www.reneiversen.dk
For mig er kunst variationer af virkeligheden.Tankerne og kreativiteten får frit løb, mens jeg maler. Kunstværkerne har en god portion humor, men der er også alvorlige tanker bag.

Karen Korsgaard, maleri

Atelie KUX  Karen Korsgaard
Nørrebrogade 47
6700 Esbjerg
www.kux.dk
Karens univers er nonfigurativt. Her er der dømt fri leg i en kunstproces med forskellige teknikker og malemedier. Hendes abstrakte og farveglade malerier har ofte et grafisk strejf.

 

Signe Klinkert, maleri

Signe Klinkert
Højtoftevej 56
6700 Esbjerg
www.signeklinkert.dk
Træd ind i mit forunderlige univers og oplev spændende kunstværker, der skubber til følelserne og giver stof til eftertanke. Jeg udstiller både malerier, bronzeskulpturer og tegninger.
Alf Pedersen, maleri

Alf Pedersen
Vesterhavsgade 123
6700 Esbjerg

​www.alfp.dk
Mine værker spænder bredt fra abstrakt til street-art. Farverne er ofte meget stærke og vilde, hvilket er blevet et kendetegn for mine værker. Mit atelier er et fantastisk gammelt fiskerhus på Esbjerg havn.

Else Marie Poulsen, maleri

Else-Marie Poulsen
Torvegade 79
6700 Esbjerg

www.bi-bi.dk
Akvarel – Olie –Akryl
​At male er for mig en leg med farver og former, der giver mulighed for at undersøge og formidle sanseindtryk og oplevelser. Mit yndlingsmotiv er uberørt natur i sære belysninger.

Trine Theut, maleri

Trine Theut
Vester Vedsted Byvej 32
Vester Vedsted, 6760 Ribe

www.galleritheut.dk

Mine foretrukne motiver er fugle og mennesker som figurer i et ikke kun set, men sanset landskab. Malerierne er blevet kaldt ”lyrisk-realistiske” og ”et stykke natur, set igennem et temperament”.

Lars Bollerslev, maleri

Lars Bollerslev
Østerfenner 7
Øster Vedsted, 6760 Ribe

www.larsbollerslev.dk

Med sine marskmotiver indfanges det poetiske drama og vadehavets foranderlighed. Billederne er på én gang vibrerende og monumentale. Farverne gløder og ulmer eller fortætte i sortgrå nordisk melankoli.

 

Daisy Dahl

Daisy Dahl
Nissumsgade 18
6780 Skærbæk

www.daisydahl.dk

Motiver af huse er ofte gennemgående tema. Malerierne kan både være abstrakte og detaljeret i udtrykket. Jeg forsøger altid at bevare det frie og kunstneriske udtryk. 

Karen Margrethe Sørensen, maleri

Karen Margrethe Sørensen
Københoved Skovvej 5
6630 Rødding

http://cargocollective.com/karenmargrethe
Farverige abstrakte malerier, der handler om at være i nuet. Samt kunstneriske film. Uddannet Billedkunstner på Kunstakademiet i Trondheim. Master i Iværksætteri og Innovation, Lunds Universitet.

Ghita Svendsen

Ghita Beck Svensen
Strandvej 2
6280 Højer
www.ghitas.dk

Maleri, grafik og keramik. Atelier og galleri i gammel marskgård i Højer. Kunsten er i høj grad inspireret af landskabet, dyrene, tankerne og den høje himmel – også selvom udgangspunktet er moderne kunst.