Overnatning

Hjerting Badehotel

Gammelt, men totalt renoveret badehotel, beliggende helt ned til stranden ved Vadehavet.
Tilbyder gourmetrestaurant, cafe, bar og galleri, 39 værelser, 12 strandhuse samt well & fitness. Kun 9 km. fra Esbjerg.
Se mere på hjertingbadehotel.dk eller ring 75117000.
 

Ribe Byferie

Skønne ferielejligheder i Danmarks ældste by. Feriecentret ligger i gå-afstand til Ribes middelalderlige bykerne, butikker, restauranter og seværdigheder. Se mere på ribe-byferie.dk

Hotel Dagmar, Ribe

Centralt beliggende i Ribe finder man Danmarks ældste hotel med charmerende indrettede værelser og 2 restauranter med hver sin stil og atmosfære, samt mulighed for udendørsservering på torvet med udsigt til Ribe Domkirke om sommeren. Det gastronomiske køkken har fokus på friske og lokale råvarer. Se mere på www.hoteldagmar.dk eller ring på 75 42 00 33.

Danhostel Ribe

Overnat på Danhostel Ribe med udgang direkte til Nationalpark Vadehavet og 1-5 min. gang til Ribes museer og Ribe centrum. Om morgenen kan du stå op til vores store morgenbuffet med hjemmelavede, økologiske og lokale lækkerier. Se mere på www.danhostel-ribe.dk

Ribe Camping

Ribe Camping, overnatning, ferie, Sydvestjylland, Kunstrunden

Overnat på Danmarks bedste campingplads beliggende kun 1,5 km fra Ribe Centrum og lige midt i Nationalpark Vadehavet. Vi tilbyder 25 fem stjernede moderne feriehytter, en penthouse lejlighed med jacuzzi, 8 små campinghytter og naturligvis fantastiske servicebygninger og pladser til campingvogne. Book et ophold på Ribe Camping og "Føl dig hjemme, når du er ude!".

Se mere på www.ribecamping.dk eller ring 75410777.

Enjoy Resorts Rømø

Et Enjoy Resorts ophold på Rømø giver adgang til unikke wellness, spa og pool faciliteter samt muligheden for at prøve kræfter med Rømø Golf Links. Her er muligheden for at samle familien under samme tag til enestående oplevelser som skaber unikke minder. Se mere på www.enjoyresorts.dk

Skærbækcentret

Skærbæk Fritidscenter, kunst, maleri, Kunstrunden Sydvestjylland, påsken

Vores feriehuse er på 43 m² er velindrettede og beregnet til 4 voksne og 3 børn.

Her er to soveværelser og et badeværelse. Over værelserne er der en hyggelig hems til børnene.
I den kombinerede spisestue/opholdsrum er der et fuldt udstyret køkken med det, der skal bruges, når feriemiddagen skal tilberedes.

Alle feriehuse er med opvaskemaskine, køl/fryser, mikroovn, kaffemaskine samt støvsuger. Husene er helårsisolerede og udstyret med nye varmepumper. Der er 7 dyner og puder i alle vore feriehuse.

Se mere på:

https://skaerbaekcentret.dk/aktivitetscenter/kunstnerhuset/kunstnerhuset/overnatningkunstrunden2020/

Bed & Kitchen

Centralt beliggende i Højer, i den fredede bydel, er der mulighed for at leje to nyistandsatte værelser med fælles spisekøkken og bad/toilet. Højer er et godt udgangspunkt for at tage på Kunstrunden og opleve det aktive kunstnerliv i og omkring Højer. Se mere på www.birgitte-valentin.dk

Bed & Breakfast

Fem bed and breakfast-værter står klar med overnatningsmuligheder i det sydvestjyske. Vi er alle beliggende i nærheden af den tyske grænse, hvor kunstrunden jo også finder sted.

Se mere på toenderbb.dk