Arrangementer under Kunstrunden Sydvestjylland 2019

Mærskhuset, Nr. Nebel

Elsebeth Øberg, Mærskvej 10, Bork, 6830 Nr. Nebel
I Mærskhuset er der løbende musik under alle åbningsdagene - lige fra klassisk til folkemusik. Dertil kan man forsyne sig med kaffe og kage.

 

 

René Iversen, Vestergade 40, 6705 Esbjerg Ø

Med mine malerier Human vs Nature (vol. 1-8) og denne udstilling, vil jeg gerne bringe debatten om klimaforandringer, miljø, bæredygtighed og ressourcespild ned på et kreativt plan. Kom og se hvordan jeg har forvandlet plastik til kreative og tankevækkende værker.

Jette Dümke, Sædding

Billedkunstner Jette Dümke, Lyngvej 59, 6710 Esbjerg V

Der vil traditionen tro være prøvesmagning af kryddersnapse hos Galleri Dymke.  Der er i vinterhalvåret blevet tilført mange nye som: Gul snerre, lyserød røllike, revling, tormentil, morbær mm. 

Alf Pedersen, Galleri Fornæs, Vesterhavsgade 123 (gammelt fiskerhus), 6700 Esbjerg

Ølværket kommer lørdag fra 11.00-14.00 hos mig og giver smagsprøver på deres formidable øl, som naturligvis kan købes med hjem.

Dorit Knudsen, Holsted

Keramiker Dorit Knudsen, Lykkeskærvej 13, 6670 Holsted.

Oplev raku brænding. Følg den spændende proces, hvor keramikken i løbet af en halv time forvandles til farvestålende unikaer. Og i år er det 100 klovne til 100 kr. pr stk.

 
Rune Rotevatn, Kunstrunden Sydvestjylland, påsken 2019, kunst

Rune Rotevatn, Østershuset, Kiers Gaard, Søndergade 12, 6280 Højer

Kl. 15.00 alle dage under Kunstrunden kan besøgende opleve et musikalsk indslag med norske og svenske sange og digte ved multikunstner og sanger Rune Rotevatn - det varer i ca. 20 minutter, og der er fri entre til arrangementet.
 
Alle er velkomne.