Arrangementer under Kunstrunden Sydvestjylland 2017

Mærskhuset, Nr. Nebel

Elsebeth Øberg, Mærskvej 10, Bork, 6830 Nr. Nebel
I Mærskhuset er der løbende musik under alle åbningsdagene - lige fra klassisk til folkemusik.
 

Jette Dümke, Sædding

Billedkunstner Jette Dümke, Lyngvej 59, 6710 Esbjerg V

Under Kunstrunden 2018 vil du hos Jette Dümke se et udvalg af landskabsmalerier og prøvesmage nogle af de hjemlavede kryddersnapse, som er lavet på urter fra området ved Sædding Strand. 

Galleri Artizan, Ribe

Helle Svenning vil vise, hvordan hun laver flotte gedigne æsker efter bogbindermetoden, som giver super holdbare æsker til f.eks. smykker, spillekort, raflebæger med tilbehør, sysager, skrivegrej, bestik eller papir.

Galleri Artizan, Ribe

Helle Berg vil skære stof og sy patchwork. Helle har i mange år arbejdet med patchwork og henter bl.a. inspiration på ture i USA.

Galleri Artizan, Ribe

Anne Dorthe Østergaard har altid været kreativ og har malet på sten og pinde i mange år. Hun vil vise samt fortælle om, hvordan de rå sten kan komme til at se ud som dem på billedet.

Dorit Knudsen, Holsted

Keramiker Dorit Knudsen, Lykkeskærvej 13, 6670 Holsted.

Oplev raku brænding. Følg den spændende proces, hvor keramikken i løbet af en halv time forvandles til farvestålende unikaer.

Jørgen Rosengaard, Jejsing

Jørgen Rosengaard, Kærvej 63, Jejsing, 6270 Tønder
I forbindelse med Kunstrunden i påsken 2018 og det åbne værksted, vil maler og grafiker, medlem af BKF og Fyns Grafiske Værksted, Jørgen Rosengaard vise, hvordan et grafisk tryk bliver skabt og lade kobbertrykspressen "køre" alle dage.
Smooth Jazz i baggrunden!
Du kan se på, stille spørgsmål, eller måske tage aktiv del i processen!
Velkommen!